Logo | Mypai | Marten Yacht Painting Advice Inspection

Marten Yacht Painting Advice Inspection, guided by more than 40 years of experience

 

Bedrijfsprofiel

 

Met klanten over de gehele wereld is Mypai (Marten Yacht Painting Advice & Inspection) een toonaangevend bedrijf op het gebied van advies, inspectie, begeleiding en controle van schilderwerk aan jachten. Het in Sint Jansklooster gevestigde bedrijf kan u bijstaan gedurende het gehele traject van schilder-, spuit- en lakwerkzaamheden aan jachten in alle soorten en maten.

 

Dat alles gebeurt op een geheel onafhankelijke, objectieve en vertrouwelijke wijze, die u in de gelegenheid stelt tot het nemen van de juiste beslissingen. Mypai onderscheid zich in de markt met een grote kennis van hoogwaardige producten en diensten.

Het bedrijf kan u daarom voorzien van op maat toegesneden informatie over de keuze, het aanbrengen en de controle van het ideale verfsysteem voor boven of onder de waterlijn en de binnen- of buitenzijde van uw motor- of zeiljacht.

 

Of het daarbij gaat om nieuwbouwjachten of onderhouds-, reparatie- en renovatiewerkzaamheden is om het even. De opdrachtgevers van de expert in schilderwerk aan jachten kennen een grote diversiteit.

Orders komen o.a. van jachtschildersbedrijven, verfleveranciers, jachtwerven, jachteigenaren of hun vertegenwoordigers en verzekeraars. Dat Mypai diverse grootheden uit de wereld tot haar klantenbestand mag rekenen, dankt het bedrijf aan de intensiteit waarmee het de markt volgt.

 

Door op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen weet Mypai daar steeds weer slagvaardig op in te spelen.

English
Nederlands