Logo | Mypai | Marten Yacht Painting Advice Inspection

Marten Yacht Painting Advice Inspection, guided by more than 40 years of experience

 

Historie

 

Mypai stelt haar diensten sinds 2002 beschikbaar. In dat jaar besloot Marten Heetebrij tot het oprichten van een eenmansbedrijf, nadat hij dertig jaar ervaring had opgedaan in de jacht schildersbranche.

Na het behalen van het diploma Meester Schilder begon Marten in 1971 als jachtschilder bij Klaver in Vollenhove. Met zijn werk aan onderhoudsjachten en nieuwbouwprojecten trainde hij zich de eerste jaren vooral in het aanbrengen van verfsystemen. Al snel volgde een aanstelling als voorman, een functie waarin Marten leiding gaf aan jachtschildersploegen variërend van vier tot vijftien man. Niet veel later trad hij als bedrijfsleider toe tot het management van Klaver in Vollenhove.

 

In 1988 richtte Marten met een aantal collega’s Klaver Yachtpainting BV op. Vanaf dat moment was hij in zijn rol als algemeen directeur eindverantwoordelijk voor alle werkzaamheden van het bedrijf. Nadat hij in alle betrekkingen (inter)nationale ervaring had opgedaan besloot Marten in 2002 zijn kennis individueel aan te gaan bieden.

 

Sindsdien is hij de enige paint consultant ter wereld die zijn knowhow ontleent aan een jarenlange staat van dienst in het vak en hebben de groten der aarde uit het metier hun voorkeur voor een samenwerking met hem reeds uitgesproken.

English
Nederlands